main logo
2929

Primăria Chișinău, în contextul avertizării meteo: Fiți prudenți

Primăria municipiului Chișinău atenționează oamenii să fie prudenți și să-și protejeze bunurile. Îndemnul vine în contextul Codului Galben și Portocaliu de instabilitate atmosferică.

Primăria Chișinău, în contextul avertizării meteo: Fiți prudențiFoto: Imagine simbol

Totodată, municipalitatea anunță că serviciile sunt pregătite și vor interveni în teren după caz, transmite Știri.md.

„Primăria Chișinău face apel către locuitorii și oaspeții Capitalei să dea dovadă de prudență, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale. De asemenea, pentru a preveni eventuale incidente, cetățenii sunt îndemnați să evite arborii bătrâni, inclusiv parcarea automobilelor sub aceștia.

În cazul înregistrării situațiilor problematice, în urma averselor, locuitorii orașului sunt îndemnați să apeleze la Dispeceratul Central Municipal, la numerele de telefon (022) 22-22-67, (022) 22-26-04 sau să sune la numărul unic de urgență 112”, notează Primăria.

Precizăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare meteorologică de instabilitate atmosferică, valabilă pentru întreg teritoriul țării. În intervalul 14 septembrie, ora 03:00 – 15 septembrie, ora 06:00, se prevăd ploi torențiale, izolat foarte puternice, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării