main logo
787

Primăria Chișinău: Firmele nu ar trebui să depășească un metru pătrat

Noul regulament privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate și afișaj în municipiul Chișinău prevede ca dimensiunile firmelor să nu depășească suprafața totală de un metru pătrat.

Primăria Chișinău: Firmele nu ar trebui să depășească un metru pătrat

Asociaţia Agenţiilor de Publicitate a adus la cunoștința publicului prevederile din noile regulamente privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate și afișaj stradal, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Potrivit dispozițiilor noului regulament, toți agenții economici din Chișinău vor trebui să demonteze firmele și dispozitivele publicitare care depășesc suprafața de un metru pătrat.

În noul regulament este interzis ca dimensiunea firmelor/corpurilor de literă să depășească suprafața totală de 1m.p., inclusiv firmele magazinelor, întreprinderilor de stat sau private.

Printre alte restricții prevăzute de noul regulament se află interzicerea amplasării firmelor pe acoperișurile clădirilor cu nouă etaje, interzicerea amplasării dispozitivelor publicitare la o distanţă mai mică de 6 m față de partea carosabilă, interzicerea amplasării dispozitivelor publicitare la o distanţă mai mică de 30 m față de trecerile de pietoni.

Noile regulamente privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate au fost prezentate la data de 22 mai, iar după discuții publice, acestea vor fi înaintate spre aprobare Consiliului Municipal Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării