main logo
2325

Primăria Chișinău anunță licitație: Cine poate participa

Primăria municipiului Chișinău informează că, pe data pe 24 mai, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru va avea loc licitația pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău.

Primăria Chișinău anunță licitație: Cine poate participaPrimăria Chișinău/Foto: Știri.md/Arhivă

Potrivit Primăriei Chișinău, la concurs sunt expuse diverse tipuri de încăperi și spații de pe 19 adrese, cu suprafețe cuprinse între 8,4 metri pătrați și 266 de metri pătrați, fără drept de privatizare, cu amplasare la etaj, la subsol, la parter, etaj tehnic, Parcul „Valea Morilor”, turnul de parașute, clădire-oficiu, transmite Știri.md.

Cuantumul inițial al chiriei anuale pentru încăperile expuse la licitație variază de la 2.035 de lei până la 600.000 de lei, iar termenul de locațiune este de 5-7 ani.

În cadrul concursului pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. 

Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte: 

- Cererea în forma stabilită; 

- Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice); 

- Procura (în cazul participării prin reprezentant); 

- Copia actului de identitate; 

- Documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării