main logo
931

Primăria amenință cu amenzi: Chișinăul va fi curat lună

Într-o lună Capitala va fi curată lună, dau asigurări cei de la Primărie. Șefii de la direcțiile responsabile de salubrizarea Chișinăului și primarul interimar spun că nu ințeleg cum s-a putut ajunge ca unele locuri din oraș să arate ca niște gunoiști.

Primăria amenință cu amenzi: Chișinăul va fi curat lunăChișinăul va fi curat lună. Codrenu va da amenzi celor care nu păstrează

Autoritățile promit că vor face curat și în locurile în care nu s-a intervenit de ani de zile și că vor amenda agenții economici care nu păstrează curățenia în preajma sediilor firmelor, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

După ce mai multă lume s-ar fi plâns municipalității pe mizeria din oraș, subiectul a fost discutat la ședința de astăzi a primăriei.

Ruslan Codreanu, primar interimar al Capitalei: "Voi raportați că lucrează, toate serviciile locative, peste 400 de angajați, dar nu se vede, orașul este murdar.”

Întrebat din ce cauză s-a ajuns la o asemenea situație, primarul interimar spune că..

Ruslan Codreanu, primar interimar al Capitalei: "Eu nu-am gândit la cauze, eu m-am gândit la rezultat și așa cum am spus într-o lună de zile orașul va fi curat, voi depune tot efortul."

Codreanu îi amenință cu amenzi pe gestionarii firmelor care nu păstrează curățenia în preajma sediilor. De spațiile publice se va ocupa primăria, spune acesta. Primarul interimar a dat asigurări că terenul aflat peste drum de Autogara de Nord care este plin de deșeuri și potrivit oamenilor nu a fost curățat de ani de zile, va fi astăzi făcut lună.

Nici șefii serviciilor municipale nu își pot explica de ce Capitala este inundată de gunoi.

Ion Burdiumov, șeful Direcției locativ-comunale: “Noi avem o grămadă de muncitori, dar...”.

Deși mai multă lume se plânge că plătește bani pentru ca în curțile blocurilor în care locuiesc să fie făcută curățenie, acest lucru nu se întâmplă. Șeful direcții locativ comunale spune că lucrurile nu stau chiar așa.

Autoritatile locale, susțin că până pe 26 aprilie orașul va fi curățat de mizerie. Totodată sâmbăta viitoare va fi organizată o campanie de salubrizare a albiei râului Bâc, iar pe 13 aprilie se va face curățenie în parcurile din oraș.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării