main logo
19245

Prima reacție pe Facebook a lui Platon, după dezvăluirea Nataliei Morari

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, dat în căutare internațională, a venit cu prima reacție pe pagina sa de Facebook, după ce jurnalista Natalia Morari a anunțat despre faptul că el este tatăl copilului său, Rem.

Prima reacție pe Facebook a lui Platon, după dezvăluirea Nataliei MorariColaj: știri.md

După dezvăluirile Nataliei, Platon pare să nu fie afectat și hotărât se amuză pe seama situației create, transmite Știri.md.

El a postat niște imagini video în care apare o paradă militară desfășurată în Marea Britanie, foarte probabil în capitala londoneză.

„Ei în general nu cunosc nimic despre Moldova. Poate în asta constă fericirea?”, a scris Platon în descrierea postării.

Anterior, Platon a declarat canalului de Telegram Mamaliga și Tokana: „E treaba a doi oameni maturi și liberi. Nu considerăm copilul o parte a unui plan. Îi doresc multă fericire lui Rem”.

Natalia a mai venit cu încă două postări pe pagina sa de Faceook. Într-una ea și-a cerut scuze de la telespectatori, iar în alta ea a declarat că se simte foarte vinovată față de procurorul general Alexandr Stoianoglo și îndeamnă la respectarea prezumției de nevinovăție față de tatăl copilului său, Veaceslav Platon.

Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

Câteva ONG-uri de media şi-au declarat îngrijorarea și regretul cu privire la anunțul jurnalistei, în condițiile în care acesta poate prejudicia grav imaginea postului de televiziune la care a activat, dar și a breslei jurnalistice în general.

Platon a publicat pe 27 iulie pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș ce seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Ulterior, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării