main logo
16806

Prima ninsoare în R. Moldova: Spînu anunță că drumarii sunt la datorie

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat că drumarii din R. Moldova sunt la datorie și curăță traseele naționale de zăpadă

Prima ninsoare în R. Moldova: Spînu anunță că drumarii sunt la datorieFoto: Simbol

În cadrul unei postări pe paginile sale de socializare, Spînu a îndemnat șoferii să conducă cu grijă, iar în caz de urgență să apeleze la numărul de telefon al Administraţia de Stat a Drumurilor - 060477117, transmite Știri.md.

„Avem prima zăpadă. Drumarii sunt la datorie. Vă mulțumesc, colegi. Dragi șoferi, vă rog să conduceți cu atenție. În caz de urgență puteți apela la numărul de telefon al Administraţia de Stat a Drumurilor: 060477117”, а scris Spînu.

În paralel, pe rețelele de socializare apar tot mai multe filmulețe cum traficul rutier este îngreunat din cauza zăpezii și a lapoviței care s-a așternut pe unele trasee.

De menționat că în această dimineață, un șofer a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care se poate observa cum cad primii fulgi de nea.

Știri.md amintește că anterior, specialiștii au anunțat că primii fulgi de nea ar putea veni în Moldova în această săptămână.

Astfel, duminică 19 noiembrie, la Chișinău s-ar putea înregistra precipitații mixte, sub formă de ploaie și ninsoare în averse.

Totodată, oamenii legii au anunțat că în R. Moldova se înregistrează ploaie puternică și lapoviță. În acest sens, aceștia solicită maximă prudență în trafic.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării