main logo
1786

Prima femeie polițist din Moldova care participă la cursurile FBI

Președintele Asociației Femeilor din Poliție, Cristina Schimbov, participă în aceste zile la cursurile Academiei Naționale FBI din Statele Unite, alături de colegi din 25 de țări ale lumii, informează sursele din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

Prima femeie polițist din Moldova care participă la cursurile FBI

Cristina Schimbov este prima femeie polițist din Republica Moldova care ia parte la cursurile FBI, a anunțat pe pagina sa șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„De nenumărate ori am remarcat că polițistele, prin ambiția, dinamismul și inspirația lor, fac față profesiei nu mai rău decât bărbații. Cristina Schimbov, președinta Asociației Femeilor din Poliție este un exemplu în acest sens. Aceasta trăiește o experiență pe cât de grea pe atât de frumoasă și memorabilă la cursurile Academiei Naționale FBI din SUA”, a afirmat acesta.

În imaginile postate de șeful IGP o putem vedea pe Schimbov alături de colegi din 25 de țări participante la program. În total, în jur de 200 de polițiști au fost admiși la cursurile FBI.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării