main logo
2980

Prima apariție a medicului Vadim Scarlat, după ce a fost învinuit că ar fi oferit mită

Prima apariție a medicul Vadim Scarlat la o clinică privată din Capitală, după ce a fost învinuit că ar fi oferit unui magistrat mită.

Prima apariție a medicului Vadim Scarlat, învinuit că ar fi oferit mităPrima apariție a medicului Vadim Scarlat, învinuit că ar fi oferit mită

Acesta a apărut într-un material video plasat pe o rețea socială, în care prezintă cele patru săli de nașteri a clinicii în care activează, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Astfel, după ce a fost eliberat acum o săptămână acestea și-a reluat activitatea și primește pacientele la o clinică privată din sectorul Botanica al Capitalei.

Vadim Scarlat, a fost învinuit că ar fi oferit unui magistrat mită, în sumă de două mii de euro
pentru ca judecătorul să ia o hotărâre favorabilă într-un dosar în care acesta este cercetat pentru neglijență care a dus la decesul unui nou-născut.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, măsura de detenție în privința lui Scarlat, reținut în luna octombrie a anului trecut de către CNA, a fost schimbată. Astfel, acesta nu se mai află în arest la domiciliu ci are obligația de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile.

În total, în „dosarul mită pentru judecători”, au fost reținute zece persoane, este vorba despre: trei judecători de la Curtea de Apel, doi judecători de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, un procuror de la Procuratura municipiului Chișinău, un avocat, un asistent judiciar, un medic și o persoană fizică inculpată pe un dosar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării