main logo
1174

Prietenul bărbatului bătut mortal în fața unui club este polițist la INP

Prietenul bărbatului, care a fost bătut mortal în fața unui club de noapte din Capitală, este polițist la INP, susțin procurorii, iar acolo se afla și fratele victimei.

Ieri, reporterii deschide.md au publicat imagini video din seara aceea, însă nu au precizat de unde au făcut rost de ele.

Ieri, pe site-ul deschide au fost făcute publice imagini video de pe camerele de supraveghere din seară în care Sergiu, bărbatul de 30, a fost ucis în bătaie în față unui centru comercial din Capitală, unde se află și clubul de noapte.

Totuși, altercația nu poate fi deslușită din imaginile respective. De pe prima cameră de supraveghere se pot observă niște îmbrânceli, iar în a două cum cineva bate cu picioarele un bărbat. Același portal sugerează că bătaia nu a fost provocată de către luptătorii K1.

Contactați de PRO TV, atât poliția, cât și procuratură, ne-a spus că nu dețin astfel de imagini. Potrivit lui Ștefan Șaptefrați, șeful Procuraturii Chișinău, victimă era împreună cu fratele sau, cu un prieten, care este angajat al INP, dar și cu trei tinere.

Ieri, Sergiu a fost condus pe ultimul drum. Și-a luat rămas bun de la el și amicul sau, care este polițist și care a fost în acea seară la club, însă acesta a refuzat să fie filmat.

Acum o săptămână, Sergiu era la clubul de noapte unde sărbătorea ziua de naștere a unui prieten de-al sau. Soția sa ne-a povestit că după petrecere s-ar fi iscat o ceartă în față localului, iar Sergiu ar fi fost bătut crunt de un luptător K1. După ce a stat cinci zile în comă, vinerea trecută, el s-a stins pe patul de spital.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării