main logo
1444

Prezentatorul Alexei Revenco, petrecut pe ultimul drum

Lacrimi şi durere! Cunoscutul om de radio, prezentatorul Alexei Revenco a fost petrecut pe ultimul drum.

Prezentatorul Alexei Revenco, petrecut pe ultimul drumColaj: știri.md

Zeci de oameni echipaţi cu măşti şi păstrând distanţa fizică au venit să-i aducă un ultim omagiu, transmite Știri.md cu referire la Trm.md.

Alexei Revenco a activat peste 41 de ani la Radioul Naţional, fiind prezentator al emisiunilor matinale. A fost distins cu Ordinul „Gloria Muncii" şi cu titlul onorific „Maestru în artă".

A fost înmormântat la Cimitirul Central din Chişinău, relatează Moldova 1.

„Pentru cultura noastră, bineînţeles că este o pierdere irecuperabilă. Asemenea voci cred că se nasc o dată la o sută de ani, dacă nu şi mai mult”, a menţionat Veta Ghimpu-Munteanu, interpretă.

„O să-i purtăm amintirea totdeauna în sufletele noastre, fiindcă a fost un om cu suflet mare, un om care a ştiut să spună cuvântul clar, frumos. A ştiut să spună vorbe deştepte la fiecare învâţăcel, el a ştiut să predea cuvântul”, a spus Valentina Bolduratu, colegă.

„Era un om extraordinar de vesel, un om luminos la chip şi la suflet, un foarte bun familist. Îşi iubea nespus familia, fiica, ginerele şi nepoţelul evident şi e trist că a plecat atât de repede”, a spus Elena Revenco, rudă.

Alexei Revenco a decedat în dimineaţa de 11 ianuarie, după mai multe zile de luptă cu virusul COVID-19, în Secţia de terapie intensivă a Spitalului Sfânta Treime.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării