551
2
Pretorul sectorului Râșcani a comentat demiterea sa din funcție
551
2

Pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, a comentat decizia primarului general interimar al Capitalei de a-l elibera din funcție. Contactat de ZdG, Balaur a spus că este „un abuz”.

„Nu mi s-a spus niciun motiv, nu este vot de neîncredere, este, pur și simplu, un alineat la care se referă, dar care nu îi aparține lui ca primar interimar. Este un abuz atât în privința mea, cât și a sectorului Râșcani. În activitatea mea de pretor nu am avut nicio mustrare, nicio încălcare și nicio depășirea a atribuțiilor. Chiar am executat unele proiecte care nu țineau de competența noastră”, a declarat acesta pentru ZdG, transmite Știri.md cu referire la Noi.md.

Balaur se întreabă de ce a fost demis cu trei luni înainte de alegerile locale și menționează că „a fost un interes care, deocamdată, nu îmi este cunoscut”. 

El afirmă că decizia este neașteptată și încă nu s-a gândit ce va face în continuare. Nicolae Balaur a fost numit în calitate de pretor în ianuarie 2017 de către fostul său coleg de partid, pe atunci primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Știri.md reamintește că funcția de pretor al sectorului Râșcani a fost preluată de către Vlad Melnic.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter