main logo
37454

Presa română, despre căsătoria lui Gabriel Stati cu Anastasia Fotachi

Milionarul moldovean Gabriel Stati și iubita acestuia, modelul Anastasia Fotachi, țin primele pagini ale ziarelor de peste Prut.

Presa română, despre căsătoria lui Gabriel Stati cu Anastasia FotachiFoto: Instagram.com

Toată lumea vorbește despre căsătoria acestora care urmează să aibă loc cât de curând, transmite Știri.md.

Gabriel Stati este un nume cunoscut inclusiv în showbizul românesc, potrivit presei de peste Prut, milionarul moldovean s-a iubit cu Andreea Raicu, Lili Sandu și Cristina Rus, iar acum și-a găsit partenera ideală în Republica Moldova.

Gabriel Stati, moștenitorul român al unei averi de două miliarde de euro, se căsătorește, a doua oară, cu un super-model de la Chișinău, pe nume Anastasia Fotachi, scrie cancan.ro.

Gabriel Stati este un pasionat de maşini de lux, adunând, de-a lungul timpului, o serie impresionantă de autoturisme pe care doar un milionar şi le poate permite. Totodată, în perioada sa de glorie, Gabriel Stati era cunoscut și pentru viața extravagantă pe care o ducea la București. La fiecare ieşire în oraş, acesta era însoţit de o mini-armată de bodyguarzi, aflată în mai multe automobile, care proteja maşina în care era milionarul. La momentul respectiv, avea o avere estimată la aproximativ două miliarde de euro.

Un eveniment petrecut în 2009 l-a determinat însă pe Gabriel Stati să dispară atât din viața mondenă, cât și din România. La momentul respectiv, s-a implicat activ în protestele organizate împotriva guvernului de peste Prut, soldate cu ciocniri destul de violente între autorităţi şi protestatarii prezenţi în centrul Chişinăului. Milionarul a fost arestat, iar, după ce a fost pus în libertate, nu a mai revenit la București.

A ales să ducă o viaţă mult mai liniştită la Chișinău. S-a căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

Iată, însă, că, la 43 de ani, Gabriel Stati și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără, superbă și plină de viață. Modelul Anastasia Fotachi, în vârstă de 24 de ani, este frumusețea care urmează să-i devină soție celebrului miliardar. Blonda ar fi primit, deja, un inel de logodnă, iar pregătirile de nuntă au început. Nașa cuplului este designerul moldovean Galina Pînzari.

Anastasia Fotachi, desemnată Miss Bikini Moldova în 2015, a câștigat titlul amintit în timp ce era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul USM. Acum pare că a dat lovitura și în plan personal din moment ce va deveni soția moștenitorului unei averi de două miliarde de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării