main logo
4681

Presa: Angajat MAI, prins cu permis de conducere falsificat în Capitală

Un angajat al Inspectoratului General de Carabinieri a avut parte de ghinion, după ce a fost tras pe dreapta de agenții de patrulare și ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI. Incidentul a avut loc ieri-seară, în jurul orei 20:04, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Ismail din Capitală.

Presa: Angajat MAI, prins cu permis de conducere falsificat în CapitalăImagine simbol

Pulsmedia.md scrie că ar fi vorba despre un angajat al Direcției Regionale Centru a IGC al MAI, care se deplasa la volanul automobilului personal de marca Skoda Octavia, după serviciu și în uniformă. Potrivit sursei citate, el ar fi fost denunțat de către o persoană anonimă, la linia fierbinte, despre faptul că se deplasează la volan fără a avea acest drept, transmite Știri.md.

Astfel, un echipaj INSP, în comun cu ofițerii SPIA, l-a tras pe dreapta și a stabilit că acesta are permisul de conducere anulat, în baza deciziei judecătorești din luna aprilie a anului trecut.

Ofițerii SPIA au ridicat permisul de conducere nul de care se folosea angajatul IGC, dar și au inițiat o anchetă de serviciu pe numele său.

Totodată, agenții de patrulare au întocmit un proces contravențional pe numele carabinierului.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării