main logo
618

Premierul Ion Chicu a vizitat Târgul de Crăciun

În ajunul Crăciunului pe stil nou, premierul Ion Chicu a vizitat Târgul de Crăciun.

Premierul Ion Chicu a vizitat Târgul de Crăciun

În Piața Marii Adunări Naționale prim-ministru a participat la lansarea Caravanei de Crăciun, tradițional organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, transmite Știri.md.

Premierul le-a urat salvatorilor ca autospecialele să fie folosite doar o dată pe an, și asta atunci când merg în cadrul Caravanei de Crăciun pentru a duce cadouri copiilor.

Ulterior, premierul a vizitat Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei, organizat în acest an în comun de Guvern și Primăria municipiului Chișinău.  

La finalul vizitei, premierul a ascultat câteva piese interpretate pe scena scuarului de Vali Boghean. Artistul a invitat prim-ministrul pe scenă pentru un mesaj de felicitare cu sărbătoarea Crăciunului.

În mesajul său, premierul a menționat: „Crăciunul este o sărbătoare caldă, cu toate că e perioadă rece a anului. E sărbătoarea care ne unește. Ne strângem acasă, chiar dacă suntem la depărtări mari. Avem nevoie de mai multă liniște și mai multă încredere în puterile noastre și în viitorul Moldovei.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării