main logo
2194

Premierul, despre tragedia de la Hâncești: Noi toți suntem vinovați

Prim-ministrul Ion Chicu consideră că tragedia de la Hâncești, unde un băiețel de șase ani a fost găsit mort în veceul din curtea casei, este o vină comună.

Premierul, despre tragedia de la Hâncești: Noi toți suntem vinovațiFoto: știri.md

Chicu susține că problema dotării localităților cu sisteme de apă și canalizare este una veche, dar care nu se bucură de prea multă popularitate în rândul politicienilor, subiectul fiind prea puțin abordat la ședințele de Guvern și de Parlament, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Dacă vom continua să stăm prin studiouri TV discutând despre ce vrei, dar nu ce facem pentru a schimba lucrurile în țară, nici nu vreau să spun. Ceea ce s-a întâmplat azi la Hâncești nu e numai tragedia familiei, ci a întregii țări. 

Noi toți suntem vinovați și toți purtăm responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat. Că am ajuns în secolul XXI și mai vopsim, mai facem, până la următoarele alegeri. 

Nimeni nu vrea să facă ceva cardinal, nimeni nu-și asumă reforme care vor lovi din punct de vedere politic. Noi nu ne ocupăm cu ce trebuie, preferăm spectacolul în loc de creșterea pâinii”, a spus Chicu.

Știri.md reamintește că minorul a dispărut marți, 26 mai. Acesta a ieșit din casă și nu a mai fost văzut.

Ulterior acesta a fost găsit fără suflare în toaleta din curtea casei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării