main logo
450

Premieră: În Rusia va avea loc un salon al vinurilor moldoveneşti

Pentru prima dată, Forumul Mării Negre al Vinificaţiei (FMNV) organizează în premieră în Rusia un Salon al vinurilor moldoveneşti.

Premieră: În Rusia va avea loc un salon al vinurilor moldoveneşti

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 februarie, în renumitul hotel "Metropol" din Moscova, transmite Știri.md.

Organizatorii au comunicat agenţiei Infotag că scopul Salonului este de a face cunoscute produsele vinicole moldoveneşti, a căror calitate este "dovedită de concursuri internaţionale şi ruseşti şi de opiniile experţilor".

"Au apărut numeroase branduri noi de vin sec, necunoscute nu numai de consumatorii ruşi, ci şi de mulţi experţi din industrie. Vinurile din soiurile moldoveneşti prezintă acum un interes deosebit pentru profesionişti şi amatori. La eveniment vor participa renumite companii din Moldova care operează deja pe piaţa rusă. De asemenea, vor veni şi vinării noi, care, cu siguranţă, vor uimi publicul select prin calitatea vinurilor", susţin organizatorii.

În cadrul Salonului va avea loc o expoziţie cu degustare a produselor de vinificaţie moldoveneşti; prezentări de companii şi ateliere de lucru; o recepţie-degustare pentru cumpărători, distribuitori, importatori, comercianţi cu amănuntul şi restauratori interesaţi de achiziţionarea vinurilor şi divinurilor moldoveneşti, precum şi experţi, jurnalişti şi reprezentanţi ai companiilor participante; o masă rotundă a experţi privind "perspectivele de cooperare dintre Rusia şi Moldova în sectorul vitivinicol", precum şi mai multe concursuri de vinuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării