main logo
1058

Precizările MAEIE în cazul morții unei moldovence în Portugalia

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu mai multe precizări cu privire la decesul unui cetățean moldovean într-un accident rutier produs pe 15 august, între localitățile Peroguarda și Beringel din Portugalia.

Precizările MAEIE în cazul morții unei moldovence în Portugalia

Solicitat de Ziarul de Gardă, purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, spune că Ambasada R. Moldova la Lisabona a întreprins demersuri oficiale în adresa poliției locale, iar din informația obținută de la autoritățile orașului Beja, oamenii legii portughezi au inițiat o anchetă, cauza preliminară examinată fiind „excesul de viteză în trafic”, transmite Știri.md.

„Responsabililor misiunii noastre diplomatice li s-a comunicat că în urma accidentului, o femeie, cetățean al R. Moldova a decedat, iar alte 5 persoane au suferit răni ușoare și au primit îngrijiri medicale”, a spus Vodă.

În ultimele zile, în presa națională au fost publicate mai multe informații, potrivit cărora, o femeie din R. Moldova de 47 de ani ar fi decedat într-un accident rutier în Portugalia. În urma accidentului, mai multe persoane ar fi fost rănite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării