main logo
2572

Poza postată de un deputat PAS: Le vom da de lucru la toți. La ei acasă

Deputatul Dumitru Alaiba a postat pe pagina lui de Facebook o imagine care definește situația actuală din țară - o poartă ruginită cu lacăt.

Poza postată de un deputat PAS: Le vom da de lucru la toți. La ei acasăFoto: știri.md

Potrivit deputatului PAS, astfel de porți a întâlnit în mai multe localități din țară unde a mers în perioada campaniei electorale, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, Alaiba a declarat ferm că în curând situația se va schimba, iar moldovenii din diasporă vor reveni în țară și vor avea de lucru acasă.

”Noi am mers în toate satele din Orhei. În majoritatea din ele nu o singură dată. Am mers și de două, și de trei ori. În unele chiar de patru ori. Am văzut mii de porți. Am vorbit cu zeci de mii de oameni. Așa am câștigat. 

Dar o priveliște mai tristă ca asta e greu de găsit. Lanț cu lacăt în poartă. Înseamnă că nimeni nu e acasă, cu anii. Înseamnă că gospodarii au plecat. 

Sunt zeci de mii de asemenea gospodării în țara noastră. Își așteaptă, orfane și triste, să revină stăpânii plecați la muncă departe de casă. 

O să le dăm de lucru la toți. La ei acasă. Pentru asta există un stat. Să creeze oportunități, să ajute oamenii și să-i susțină când le este greu”, a scris Alaiba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării