main logo
2426

Poza de arhivă cu Anișoara Loghin alături de sora și mama sa

S-a născut la Chișinău și tot aici și-a făcut studiile. A muncit mult și acum este o jurnalistă de succes.

Poza de arhivă cu Anișoara Loghin alături de sora și mama sa

De mai mult de un an, e prezentatoare la emisiunea O Seară Perfectă. Are o legătura frumoasă cu sora ei mai mare, cu care, spune ea, mereu a împărțit totul, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

„Din fericire sau din păcate, am fost un copil cuminte și ordonat. Nu eram retrasă și nici tăcută, dar n-am făcut lucruri care să-i scoată din sărite pe părinții mei. 

Vorbeam mult și puneam un milion de întrebări la tot pasul. Dacă aveam musafiri, îmi plăcea să urc pe scaun, să spun poezii și să cânt.

Copilăria mea a fost, în mare parte, la Chișinău, dar, totuși, verile mi le petreceam împreună cu sora mai mare în sat, la bunica, acolo unde am cules cele mai frumoase experiențe, devenite acum amintiri. 

Deși fată de la oraș, am mers și cu oile, și cu vacile, am păscut bobocei și am numărat puișori când cloșca abia îi scotea. 

O ajutam pe bunica în fiecare sâmbătă la coptul pâinii, atunci când cuptorul imens se umplea de tave cu pâine și plăcintele. Le savuram apoi la masa rotundă, pe care o puneam afară și în jurul căreia ne adunam cu drag”, menționează jurnalista.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării