main logo
427

Povestea unui moldovean, profesorul care învață adolescenții să gătească

A ignorat stereotipurile care împânzesc societatea și a decis să-și trăiască viața sub steaua pasiunii. Mânat de o dorință puternică de a deveni în fiecare zi mai bun în ceea ce face, Vadim Scoroțchi împarte cu generozitate din priceperea și dăruirea sa cu zeci de tineri aflați la început de cale.

Povestea unui moldovean, profesorul care învață adolescenții să găteascăPovestea unui moldovean, profesorul care învață adolescenții să gătească

Deși meseria pe care și-a ales-o cu mulți ani în urmă nu este specifică unui bărbat, el recunoaște că a învățat să înoate în această lume a pedagogiei, iar cu timpul a început să se simtă aici ca peștele în apă, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Ca să faci această meserie, trebuie să fii în primul rând neînfricat. În calitate de maistru, să demonstrezi liniște și pasiune, indiferent de situațiile care pot duce la anumite conflicte și greșeli”, susține Scoroțchi. 

Nu este simplu să menții un grup de adolescenți conectați la lecție.

„Pentru a preda copiilor, trebuie să te potrivești cu ei. Ne mai lăsăm duși de valul copilăriei, însă îi îndreptăm pe linia de plutire, să meargă pe o linie dreaptă, să nu decadă sau să o ia razna uneori”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării