main logo
4804

Povestea uneia dintre victimele decedate în accidentul din Rusia

Nadejda Căpățină, singura femeie care a fost internată în spital, alături de alți șapte moldoveni după teribilul accident produs sâmbătă în Kaluga, Federația Rusă, s-a stins astăzi din viață.

Povestea uneia dintre victimele decedate în accidentul din Rusia

Astfel, numărul moldovenilor decedați în groaznicul accident se ridică la șapte. Alți șapte conaționali rămân internați în spital, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

Aceasta activa în calitate de profesoară de chimie la Liceul „Alexei Mateevici” din orașul Căușeni și avea 42 de ani.

„Astăzi a trecut în eternitate profesoara de chimie Nadejda Căpățină, cea care mereu încuraja, excela prin perseverență, curaj, profesionalism și prietenie. 

A decedat în groaznicul accident din Kaluga, rămânând o pierdere enormă pentru întreg corpul didactic, elevi și, desigur, apropiați. 

Condoleanțe rudelor și familiei, va rămâne în amintirea tuturor ca o persoană senină, blajină și gata să ofere ajutor! Dumnezeu să o odihnească în pace! 

Cei care vor să ajute și să contribuie financiar pentru eventualele cheltuieli, pot apela la 078766904”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a liceului din Căușeni.

Elevii și profesorii din Căușeni spun că Nadejda Căpățînă era un om cu virtuți alese și un pedagog de înaltă calitate.

Nadejda Căpățână s-a născut pe 5 decembrie, 1976. 


Cine sunt celelalte victime ale accidentului tragic: Cine sunt moldovenii decedați în accidentul din Kaluga (Rusia)

Amintim că șase cetățeni moldoveni care se întorceau din Rusia au decedat ieri-dimineață, în jurul orei 7.40, într-un grav accident rutier produs în regiunea Kaluga, Rusia.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în accident au fost implicate trei unități de transport, iar concetățenii noștri se aflau într-un „Mercedes Vito”, cu numere de înmatriculare ale R. Moldova.

În urma impactului au decedat opt persoane, inclusiv șase cetățeni ai R. Moldova. Alți opt moldoveni au fost transportați la spital cu diferite traumatisme.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării