main logo
6825

Povestea unei moldovence care s-a căsătorit cu un italian mai în vârstă cu 50 de ani

O moldoveancă a povestit cum viața sa s-a schimbat după ce s-a măritat cu un italian mai în vârstă cu 50 de ani.

Povestea unei moldovence căsătorite cu un italian cu 50 de ani mai mareFoto: captura video

În cadrul unui interviu cu Dorin Galben, moldoveanca a relatat că la 32 de ani s-a căsătorit cu un italian, iar de atunci viața sa a luat o altă întorsătură, transmite Știri.md.

Femeia spune că a achitat 3.500 de euro pentru a ajunge în Italia.

"În Italia am lucrat ca menajeră. Într-o zi o prietenă mi-a propus să fiu damă de companie, adică persoană cu care să stai zilnic, să vorbești. El avea 81 de ani atunci și era văduv de 1,5 ani. Până seara, la ora 21:00, am plecat la Torino, într-un alt oraș. Era o persoană în formă și puternică. El nu avea nevoie de badantă, dar avea nevoie de un om cu care să vorbească.

Nici nu bănuiam ce va urma. Primul gest pe care l-a făcut pentru mine: mi-a dat bani să trimit acasă pentru creditul pe care îl luasem ca să vin în Italia. Apoi, mi-a cumpărat un telefon de ziua mea de naștere. Într-o zi mi-a zis să plecăm la mare, evident că am acceptat pentru că eu lucram la el", a povestit femeia.

Totodată, aceasta a mărturisit că niciodată nu a cerut nimic de la el, însă bărbatul i-a cumpărat bijuterii și casă în Chișinău.

"Mai târziu mi-a spus că atunci când m-a văzut s-a îndrăgostit lulea, însă se temea să-mi spună adevărul ca să nu fug de la el. Această căsătorie am făcut-o din plăcere. Nu m-am gândit ce va spune lumea. Nimeni nimic nu a zis. La baza căsătoriei nu au fost doar banii, dar bunul simț. Eu m-am îndrăgostit mai mult de creierul lui. Avea bune maniere și era bărbat 100%. El avea grijă de mine", a mai declarat Angela.

Bărbatul a murit la 94 de ani.

"Unicul regret pe care îl am e că nu am fost ultima noapte alături de el. Doamna care îl îngrijea mi-a spus că a întrebat de mine toată noaptea ceea. Fiica lui nici nu a fost la înmormântare. 1,5 ani m-am învățat să mă deprind fără el... mi-a fost greu. 12,5 ani am locuit împreună. Ceea ce sunt eu astăzi, sunt datorită lui. În urma căsniciei cu el mi-a rămas casa în care locuiesc la Chișinău, mașina și pensia lui pe care o voi primi până la sfârșitul vieții. Dacă aș întoarce timpul înapoi, aș face exact așa. Nu regret nimic", a mai spus femeia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării