main logo
7182

Povestea unei moldovence care conduce de 3 ani un truck imens în SUA

O moldoveancă stabilită în Statele Unite, conduce de 3 ani un truck imens, capabil să transporte până la 35 de tone de marfă.

Povestea unei moldovence care conduce de 3 ani un truck imens în SUA

Este povestea Oxanei Burlacu, o tânără firavă, care întoarce priviri pe traseele americane, din cauza meseriei care este mai puțin practicată de partea feminină, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Așa cum e mereu însoțită de soțul ei, șoferița ne-a mărturisit că a îndrăgit cursele pe camion, acesta devenind și mijloc de transport și casă pe roți pentru cuplu. Cum e să ai un stil de viață, mai mereu pe drumuri, aflați în reportajul ce urmează.

„Noi lucrăm non-stop, unul merge, altul doarme și tot așa. E dificil, da, că nu orice fată ar rezista în chestia asta. Da, mie tot îmi place să mă gătesc, să fiu frumoasă, aranjată, dar când lucrezi pe așa mașină mare, tot timpul la drum, îmbraci ce ți-i confortabil, n-ai timp să te machiezi tot timpul”.

Mai mult, camionul uriaș le-a devenit și casă, iar benzinăriile – locul unde își face rutina de dimineață, așa cum i s-a întâmplat să fie pe curse și 5 luni în continuu.

„Eu socotesc că este casa mea, mică, un apartament cu o cameră, desigur nu este baie, veceu, dar toate condițiile le am, am frigider mare, am fier de călcat, am microundă. Făceam baie la benzinărie, mâncare în truck, acolo locuiam, gențile cu noi”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării