main logo
32786

Povestea tristă a unei mame rămase singură cu un copil în brațe

Irina a crescut fără părinţi, a vrut să devină profesoară, ca ea la rândul ei să ofere dragoste şi grijă celor mici.

Povestea tristă a unei mame rămase singură cu un copil în brațeColaj: Știri.md

Cu un an în urmă a rămas însărcinată, doar că tatăl copilului a părăsit-o. Neavând o casă sau cineva care să o susţină, a rămas practic în voia sorţii. Nu a lăsat mâinile în jos şi nu s-a gândit nicio clipă să renunţe la copil. A ajuns la Centrul Maternal al Misiunii „Diaconia”. Astăzi vă propunem să vedeţi istoria de viaţă a Irinei, o nouă eroină a campaniei sociale lansate de Moldova 1, „În braţele mamei”. Doar cu eforturi comune putem să oferim un strop de speranţă pentru tinerele mame şi bebeluşii lor, transmite Știri.md cu referire la trm.md.

„De mică am fost orfană, apoi în anii de studii am avut o relaţie cu un băiat care tot era student. Atunci când am aflat că sunt însărcinată el a spus să fac alegerea sau el sau copilul, eu am ales copilul. Văzând că totuşi susţinere nu o sa fie nici din partea lui, nici din partea rudelor pe care nu le am, am decis să merg la un centru de plasament”, spune Irina.

Atunci când a aflat că este însărcinată, tatăl copilului a părăsit-o. Un timp a mai putut merge la studii, a putut lucra şi achita gazda, pe care o împărţea cu câteva colege. Dar, în ultimele luni de sarcină abia dacă mai putea să se întreţină. Nu a lăsat însă mâinile în jos şi a cerut ajutor la Centrul Maternal „În braţele mamei”.      

„Eu cred că omul dacă vrea o să facă tot posibilul, nu trebuie să te rogi la cineva. Eu cred în mine şi ştiu că o să pot”, a spus Irina. 

Irina speră ca atunci când fetiţa ei va creşte mai mare, să poată să-şi continue studiile, aşa încât să devină profesoară. Ştie că nu va fi uşor, dar spune că va face tot ce îi stă în puteri ca să-şi crească micuţa alături.

Dacă vrei să susţii acest program şi alte mame aflate în situaţia Irinei, donează bani prin terminalele de plată, prin donaţii pe www.diaconia.md sau la numărul de telefon: 022 46 32 28. Fiecare dintre noi poate ajuta un copil să crească alături în braţele mamei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării