main logo
724

Postul de televiziune 10TV își suspendă activitatea

Postul de televiziune 10TV anunță că își suspendă, începând cu ziua de 24 mai, activitatea pe o perioadă nedeterminată de timp.

Postul de televiziune 10TV își suspendă activitatea

Începând de astăzi, postul de televiziune, 10TV, își suspendă activitatea pe o perioadă nedeterminată. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Alina Panico, prezentatoarea buletinului de știri al instituției, transmite Știri.md.

Mesajul integral postat de jurnalistă îl găsiți mai jos:

„Bun găsit, sunt Alina Panico și vă prezint ultima dată știrile 10 TV. Iată care este cel mai important subiect ale zilei:
Postul de televiziune 10tv.md își suspendă activitatea! 

După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavoastră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. 

Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. 

NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării