main logo
1212

Poșta Moldovei a lansat o serie de mărci poștale dedicate Summitului CPE

Poșta Moldovei a lansat seria de mărci poștale dedicate Summitului Comunității Politice Europene și cartea poștală cu marcă fixă „Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” – 30 de ani”.

Poșta Moldovei a lansat o serie de mărci poștale dedicate Summitului CPE

Astăzi, 1 iunie, Poșta Moldovei a pus în circulație seria de mărci poștale, plicul „Prima Zi” și ștampila poștală specială dedicate Summitului Comunității Politice Europene, transmite Știri.md.

La fel, a fost lansată și Cartea poștală cu marcă fixă „Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” – 30 de ani”, însoțită de ștampila poștală specială.

Tot astăzi, cu ocazia Zilei Copiilor, Poșta Moldovei a pus în circulație ștampila poștală specială „Ziua Internațională a Copilului”.

La evenimentul de lansare au fost prezenți dl Roman Cojuhari, administrator „Poșta Moldovei”, Violeta Cojocaru, viceadministratoare, colecționari, dar și persoane interesate de acest domeniu.

În cadrul evenimentului, Roman Cojuhari a menționat despre importanța evenimentului găzduit de țara noastră, aceasta fiind una dintre cele mai mari, prestigioase și vizibile reuniuni, iar elaborarea și lansarea acestui accesoriu filatelic este o mândrie pentru noi. Acest accesoriu ne va duce faima în cele 47 de țări europene.

De asemenea, în mesajul său, administratorul a reiterat importanța misiunii instituției care de 30 de ani este în serviciul societății și are cea mai frumoasă, nobilă și importantă misiune – cea de a livra emoții oamenilor.

La rândul său, Violeta Cojocaru a subliniat faptul că este o mare bucurie, dar și o responsabilitate enormă să creăm lucruri frumoase, lucruri care ne reprezintă ca și țară, ca și neam. Iar mărcile, cărțile poștale, plicurile, în esență, sunt acei mesageri care ne reprezintă și ne duc faima în întreaga lume.

Accesoriul filatelic elaborat și pus în circulație de către „Poșta Moldovei” va fi oferit în cadrul Summitului tuturor șefilor de state prezenți la eveniment.

Cartea poștală dedicată aniversării a 30 de ani „Poșta Moldovei” este tipărită în tiraj de 2.000 de exemplare, iar prețul ei este de 7 lei. Seria de mărci dedicate Sumitului este tipărită într-un tiraj de 25.000 de exemplare, costul acesteia fiind de 55 de lei.

Cartea poștală și seria de mărci sunt disponibile la Centrul Curier Rapid, str. Aleea Gării, 3. Pentru detalii accesați linkul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării