main logo
713

Post de televiziune, avertizat de CCA pentru agitație electorală

Consiliul Audiovizualului a avertizat luni postul de televiziune TVC 21 pentru agitaţie înainte de începerea campaniei electorale.

Post de televiziune, avertizat de CCA pentru agitație electorală

Solicitarea în acest sens a venit din partea Partidului Democrat, care a mai solicitat şi sancţionarea postului jurnal TV, însă monitorizarea nu a constatat încălcări, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Motiv pentru avertizare a servit faptul că preşedinţii Blocului electoral ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, care au participat pe 2 şi 3 ianuarie la emisiunile „Glavnoe" şi „Important", şi-au permis declaraţii care pot fi considerate drept agitaţie. 

Reprezentantul TVC 21, Livia Buracovschi, moderatoarea em isiunii „Glavnoe", a menţionat că în cadrul emisiunii a atenţionat participanţii asupra interzicerii desfăşurării agitaţiei înainte de începerea oficială a campaniei electorale (25 ianuarie). 

Membrii Consiliului recomandă moderatorilor emisiunilor politice să aplice măsuri mai dure pentru a combate agitaţia ilegală şi insultarea oponenţilor politici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării