main logo
633

Pompierii și salvatorii implicați în explozia de pe bulevardul Moscovei, premiați

Conducerea IGSU reprezentată de general-maior Mihail Harabagiu a acordat mențiuni mai multor salvatori și pompieri care s-au manifestat în activitate și misiuni de salvare.

Salvatorii implicați în explozia de pe bulevardul Moscovei, premiați

În semn de recunoștință pentru conlucrare productivă, înaltă măiestrie profesională și perseverență manifestată în timpul lichidării consecințelor exploziei de pe bulevardul Moscovei, zeci de pompieri și salvatori au primit medalii pentru vitejie în situații excepționale, transmite Știri.md.

O parte din angajații IGSU care s-au manifestat pe parcurs, au fost menționați cu insigna IGSU „Salvator Eminent”, dar și diplome de onoare. 

Pentru serviciu ireproșabil și perseverență manifestată în timpul lichidării consecințelor deflagrației de pe bulevardul Moscovei au fost decernați cu diplome de onoare a IGSU și un grup de carabinieri din cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri, aceștia și-au realizat misiunea alături de salvatori în perioada de înlăturare a consecințelor exploziei dramatice. 

Șeful IGSU Mihail Harabagiu a menționat că ori de câte ori salvatorii și pompierii sunt implicați în misiuni, se mândrește cu ei și apreciază dedicația de care dau dovadă în cele mai grele momente.

Anterior, mențiuni pentru înlăturarea consecințelor exploziei de pe bulevardul Moscovei au fost oferite pompierilor și salvatorilor de către conducerea statului, Guvernul Republicii Moldova, dar și Ministerul Afacerilor Interne. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării