main logo
1958

Pompierii din toată țara au adus un omagiu victimelor de la Aeroport

Astăzi, 4 iulie 2023, în toate subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență drapelele de stat au fost coborâte în bernă.

Pompierii din toată țara au adus un omagiu victimelor de la Aeroport

În semn de comemorare a victimelor de la Aeroport, salvatorii și pompierii au adus un ultim omagiu eroilor. Angajații Inspectoratului au fost solidari cu colegii Poliției de Frontieră care și-au pierdut camaradul în misiune, transmite Știri.md

La schimbul gărzilor de serviciu, pompierii au ținut un minut de reculegere pentru trecerea în eternitate a lui Serghei Munteanu, agent-șef adjunct al Poliției de Frontieră al MAI, și a locotenentului-colonel în rezervă al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Igor Ciofu.

Totodată, salvatorii din subdiviziunile Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă vor aduce un ultim omagiu colegului de armă Serghei Muntean la trecerea cortegiului funerar în ultimul drum spre cimitirul din localitatea de baștină. 

Amintim că ziua de 4 iulie este decretată de președintele Republicii Moldova zi de doliu național în semn de comemorare a camarazilor căzuți în misiune la Aeroportul Internațional Chișinău.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării