main logo
1672

Pom de Crăciun de Hramul oraşului. Codreanu: Ce a fost în capul lui?

Primarul general interimar a solicitat elaborarea unui proiect de regulament care să stabilească categoriile de mărfuri și decorațiuni permise de Ziua orașului Chișinău.

Pom de Crăciun de Hramul oraşului. Codreanu: Ce a fost în capul lui?

„Au instalat bradul de Crăciun de Hramul orașului. Pentru a evita „parașutiștii” care-și amplasează lucrurile fără ca noi să știm, elaborați un proiect de regulament, ca ei să știe ce tip de comerț se permite, ca să fie o regulă și egalitate pentru toți”, i s-a adresat Codreanu șefului Direcției Comerț, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

„Eu vreau să înțeleg mai întâi ce a fost în capul lui (n. r. - agentului economic) când a venit neautorizat și a instalat bradul de Hramul orașului. Noi nu suntem la fel de mulți ca ei. Noi mergem pe respectarea cadrului legal și pe bunul simț. Imediat ce am văzut că au fost aduși cai și ponei, i-am rugat să plece. La fel, când au scos conserve din valize, le-am solicitat să plece”, a declarat primarul interimar, menționând că așteaptă să vadă explicația agentului economic care a amplasat pomul de Crăciun lângă Arcul de Triumf.

Amintim că, de Hramul orașului, în centrul Capitalei au apărut decorațiuni de iarnă. Cu brazi împodobiți, Moș Crăciun și steluțe a fost decorat scuarul Catedralei pe lângă decorațiunile tematice de toamnă și de Hramul orașului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării