main logo
2491

Polițiștii ucraineni au mers cu un moldovean la bancă după mită

Tupeu fără margini: Polițiștii ucraineni i-au propus unui șofer din Moldova să-l însoțească până la bancă, pentru ca acesta să scotă bani de pe card pentru a le oferi lor mită.

Polițiștii ucraineni au mers cu un moldovean la bancă după mită

O abilitate fantastică au demonstrat angajații Autorității pentru Siguranța rutieră din Ucraina. 

Ei i-au propus unui șofer din Moldova să-l însoțească până la bancă, pentru ca acesta să scoată bani de pe card și să le de-a lor mită pentru o infracțiune falsă, transmite Știri.md cu referire la aif.md.

Această istorie neobișnuită, care circulă pe Internet, a fost povestită de către o locuitoare a orașului Chișinău, care cu ceva timp în urma a fost împreună cu soțul în Ucraina. 

Călătoria lor însă s-a soldat cu un mic incident pe drum, atunci când au fost opriți de către angajații pentru Siguranța Rutieră din Ucraina. 

Totul s-a întâmplat la răscrucea dintre stațiunile Zatoka și Sergheevka.

„După ce au verificat actele și au înțeles că nu au de ce se lega, l-au luat pe soț în mașina lor, afirmând că acesta este beat. La rugămintea soțului de a trece testul de alcoolemie, au refuzat declarând: „Da-ți bani, oricare: lei, grivne, euro”. 

Dar când l-au întrebat pe soț dacă are card, a fost limita, soțul gândindu-se că au în mașină un bancomat. Ulterior i-au propus să-l conducă pe soț la Belgorod la bancă. Așa ceva în viața noastră încă nu s-a întâmplat. Hoți cu epoleți, pe drum fură oamenii”, a scris autoarea postării.

Din spusele femeii, până polițiștii încercau să scoată bani de la soț, ea a reușit să facă fotografii, în care se văd foarte clar numerele de înmatriculare a mașinii și fețele polițiștilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării