main logo
6589

Polițiștii din Capitală, retrași după nemulțumirea lui Ceban pe Facebook

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, acuză agenții de patrulare că creează ambuteiaje artificiale pe bulevardul Grigore Vieru din Capitală.

Polițiștii din Capitală, retrași după nemulțumirea lui Ceban pe FacebookColaj: Știri.md

În cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, Ceban a spus că agenții de patrulare creează intenționat probleme în trafic pentru ca mai apoi pe rețelele sociale și portalurile de știri să apară informații precum că problema ambuteiajelor din Capitală este foarte gravă, transmite Știri.md.

Edilul Capitalei a adăugat că ceea ce se face astăzi în Capitală este o campanie de denigrare a imaginii sale și a autorităților municipale.

Contactat de Știri.md, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a declarat că ceea ce face astăzi Ion Ceban este campanie electorală, ba mai mult, șeful IGP a menționat că toți polițiștii din intersecții vor fi retrași pentru a demonstra că traficul rutier din Chișinău este aglomerat.

„Ion Ceban a intrat în campania electorală, spre deosebire de noi, care ne facem meseria și venim în suportul oamenilor în aceste momente de haos în trafic. Cu părere de rău, domnul Ceban s-a dus în centrul orașului acolo unde nu sunt ambuteiaje. De ce nu a mers pe Calea Ieșilor sau pe Calea Orheiului, acolo unde nu fac față semafoarele lui? Am mers personal pe Calea Orheiului, e haos”, a declarat Viorel Cernăuțeanu.

Șeful IGP a menționat că edilul Capitalei nu știe ce vrea, adăugând că polițiștii lucrează, dar nu fac campanie electorală precum Ceban.

„Toți polițiștii din intersecții vor fi retrași, să vedem dacă semafoarele vor face față traficului din Chișinău, pentru a demonstra că semafoarele nu se descurcă și nu lucrează în regim sincron. Cu regret, domnul Ion Ceban singur nu știe ce vrea, fluidizarea traficului sau semafoare. Spre deosebire de el, noi nu facem campanie electorală, dar muncim”, a conchis Cernăuțeanu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării