main logo
1939

Polițiștii din Bălți l-au petrecut pe ultimul drum pe Vitalie Spatari

Fostul șef al Secției Urmărire Penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, Vitalie Spatari a fost petrecut pe ultimul drum. Sute de colegi, rude și prieteni s-au adunat astăzi în fața secției, pentru un ultim rămas bun.

Polițiștii din Bălți l-au petrecut pe ultimul drum pe Vitalie Spatari

Vitalie Spatari s-a stins din viață după ce ar fi suferit o traumă la competiţia de fotbal „Cupa independenţei”, organizată de Ministerul de Interne, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md.

După incident, bărbatul a fost internat la Spitalul Clinic din Bălţi, ulterior a fost transferat la un spital din Chişinău, dar vineri, 4 octombrie, a decedat. 

Colegii și rudele spun că a fost un om excepțional, devotat meseriei.

„Un om foarte bun la inimă, o familie frumoasă, două fetițe, părinți îndurerați, care au avut doar un copil, nu am cuvinte”.

„Am fost colegi, am activat 20 de ani în comun.  A fost un profesionist de calitate înaltă,  un sportive care a luat parte la toate competițiile care au avut loc în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, obținea rezultate foarte pozitive”.

„Este o pierdere enormă, pentru noi, pentru familie, pentru toți apropiații. Sincere condoleanțe familiei! Este o pierdere enormă pentru întreg Ministerul Afacerilor Interne”.

„A fost un om apropiat pentru nou toți, un ajutor de încredere, un profesionist în activitatea sa”.

Potrivit unor surse avizate, Vitalie Spatari urma să fie numit în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Bălți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării