main logo
424

Politicienii au postat mesaje de felicitare cu ocazia Paștelui

De Paște, politicienii au avut grijă să se afișeze nu doar pe la biserici, dar și pe rețelele de socializare, care au abundat ieri de felicitări.

Politicienii au postat mesaje de felicitare cu ocazia Paștelui

Unii au postat fotografii și mesaje scurte, în timp ce alții, mai atenți, au publicat filmulețe în care au promis un viitor mai luminos pentru Moldova, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Pe fundalul Mănăstirii Curchi, Igor Dodon a înregistrat un mesaj de felicitare, adresat atât vorbitorilor de limba română, cât și celor de limbă rusă.

Dacă filmulețul președintelui a fost unul montat cu imagini în care apare întreaga sa familie, liderul PPDA, Andrei Năstase a înregistrat un live pe facebook alături de fiica sa, stabilită în Germania.

Într-o atmosferă religioasă, în fața Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel, și-a filmat un video și candidatul la europarlamentare, liderul PPEM, Iurie Leancă.

Ceilalți politicieni au făcut și ei apel la emoții prin postarea unor fotografii alături de copii. Andrian Candu s-a fotografiat ciocnind ouă. 

Mai laconic a fost liderul PDM, Vlad Plahotniuc, care le-a urat internauților “să simtă energia și speranța noilor începuturi”, făcând probabil referire la proaspătul mandat de deputat pe care l-a câștigat după alegerile din februarie. 

Șefa socialiștilor a menționat într-o postare că Paștele are o semnificație specială pentru moldoveni, pentru ca aceștia lasă totul și străbat mii km pentru a-și îmbrățișa apropiații. 

Urări au avut și Ilan Șor, Mihai Ghimpu, dar și Silvia Radu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării