main logo
1063

Poliția: Telefonul lui Perciun, găsit. Deputatul nu a scris o plângere

Reprezentanții Poliției Capitalei spun că telefonul lui Dan Perciun, deputat din Blocul ACUM, a fost găsit ieri, în apropiere de scările din fața clădirii Guvernului și că parlamentarul nu a scris vreo cerere la Poliție în acest sens.

Poliția anunță unde a găsit telefonul deputatului Dan PerciunFoto: telegraph.md

„În urma verificării teritoriului unde au avut loc măsurile, în adiacentul scărilor din fața casei Guvernului, a fost depistat un telefon mobil. În urma verificărilor a înștiințărilor parvenite la serviciul de urgență 112, apeluri cu privire la sustragere sau pierdere a telefonului mobil nu erau înregistrate. Telefonul fiind ridicat de forțele de ordine, cazul fiind înregistrat în registru de evidență a înștiințărilor referitoare la infracțiuni și incidente, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și stabilirea proprietarului. 

Aproximativ în jurul orei 15:00, la sediul Direcției de Poliție mun. Chișinău s-a prezentat deputatul fracțiunii PAS, Dan Perciun, comunicând că și-a pierdut telefonul mobil în timpul desfășurării flashmobului din centru Capitalei. 

În acest context, în cadrul materialului, el fiind audiat cu privire la caz. Telefonul mobil a fost reîntors proprietarului, totodată nimeni nu a stipulat unele pretenții. Acest lucru fiind confirmat prin recipisa pe care a scris-o”, spun reprezentanții serviciului de presă al Poliției Capitalei, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

De asemenea, Poliția precizează că acțiunile care au avut loc în centrul capitalei s-au desfășurat fără încălcări ale ordinii publice și reclamații din partea participanților la acțiune nu au fost recepționate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării