main logo
433

Poliția Republicii Moldova marchează 28 ani de activitate

Astăzi, 18 decembrie, în Republica Moldova este marcată Ziua Poliției Naționale.

Poliția Republicii Moldova marchează 28 ani de activitatePoliția Republicii Moldova marchează 28 ani de activitate

Cu acest prilej, șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți colegii săi, transmite Știri.md.   

„Colegi, pentru că și astăzi sunteți prezenți la datorie, oriunde și oricând este nevoie să interveniți și să ajutați cetățenii, vă mulțumesc!
Apreciez abnegația și profesionalismul vostru, dar mai ales eforturile pe care le faceți zilnic, în sprijinul comunității”, a spus Pânzari. 

La rândul său și șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, i-a felicitat pe colegii săi de breaslă și le-a urat succese în continuare pentru aportul adus de către fiecare dintre ei. 

„Îmi face deosebită plăcere să vă felicit cu Ziua profesională, deoarece voi sunteţi cei care contribuie la crearea unei imagini pozitive a ţării noastre. 

Munca pe care o depuneţi solicită calităţi deosebite, devotament, bărbăţie, curaj, perseverenţă, profesionalism şi responsabilitate – calităţi de care daţi dovadă zi de zi, îndeplinindu-vă cu cinste sarcinile încredinţate”, a menționat Cavcaliuc. 

Felicitările au curs gârlă și din partea oamenilor de afaceri, medici, interpreți, designeri și jurnaliști. 

Poliția Republicii Moldova marchează 28 ani de activitate. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării