main logo
236

Poliția R. Moldova: Presa rămâne mereu un partener important

În fiecare an, la data de 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei.

Poliția R. Moldova: Presa rămâne mereu un partener importantFoto: zdg.md

Cu această ocazie, Poliția R. Moldova a transmis un mesaj de felicitare pentru jurnaliștii din Moldova, transmite Știri.md.

În mesaj se menționează că presa rămâne mereu un partener important pentru Poliția R. Moldova și pentru întreaga comunitate.

"La Mulți Ani, dragi jurnaliști, mult succes în activitate și vă mulțumim pentru obiectivitatea și profesionalismul cu care redați în spațiul public mesajele noastre instituționale, astfel încât cetățeanul să fie informat corect și la timp", se arată în mesaj.

Menționăm că Ziua Mondială a Libertăţii Presei a fost instituită pentru a atrage atenţia întregii lumi asupra importanţei şi obligaţiei respectării libertăţii de exprimare, aşa cum sunt ele stabilite în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, care la articolul 19 arată că „orice om are dreptul la libertatea opiniilor şi exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum şi libertatea de a căuta, de a primi şi de a răspândi informaţii şi idei prin orice mijloace şi independent de frontierele de stat”.

Abonează-te gratuit la Știri.md și pe Telegram pentru a nu pierde cele mai importante noutăți: https://t.me/stirimd.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării