main logo
2148

Poliția de Frontieră regretă lipsa de reacție din partea angajaților

După ce polițiștii de frontieră au avut un comportament nepotrivit în cazul tânărului angajat la o stație PECO în Criva, agresat fizic și verbal de un bărbat, Poliția de Frontieră a venit cu o reacție.

Poliția de Frontieră regretă lipsa de reacție din partea angajațilorFoto: știri.md

Într-un comunicat emis presei, Poliția de Frontieră susține că regretă acest comportament și condamnă orice inacțiune față de acțiunile corespunzătoare, transmite Știri.md.

„Referitor la incidentul petrecut la o stație peco din raionul Briceni, în care implicarea polițiștilor de frontieră prezenți a fost una imperioasă, dar care din păcate nu a avut loc. 

Poliția de Frontieră REGRETĂ lipsa de reacție din partea angajaților, condamnă orice inacțiune de acest gen și indiferența manifestată față de acțiunile huliganice.

În acest sens, a fost inițiată o anchetă de serviciu, care va stabili toate circumstanțele incidentului dat. Ne ASUMĂM responsabilitatea de a investiga obiectiv conjuctura pentru a nu se mai întâmpla astfel situații”.

Știri.md amintește că un bărbat a fost amenințat cuțitul și bătut de către un contrabandist chiar sub ochii a doi Polițiști de Frontieră, care priveau impasibili în timp ce-și cumpărau bere.

Cu o reacție a venit și ministrul interimar de Interne Pavel Voicu. El a declarat că acest comportament este unul inadmisibil și menționează că personal va ține acest caz la control.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării