main logo
660

Poliția de Frontieră anunță Ziua Ușilor Deschise pe 17 august

Poliţia de Frontieră, sediul central, își deschide mâine, 17 august, larg ușile pentru toți cei care doresc să cunoască mai bine activitatea polițiștilor de frontieră.

Poliția de Frontieră anunță Ziua Ușilor Deschise pe 17 august

Potrivit unui comunicat emis presei, în cadrul evenimentului va fi prezentată tehnica din dotare, iar chinologii şi patrupezi vor executa demonstrații de dresaj şi intervenție, transmite Știri.md.

"Pentru oaspeți am pregătit un program divers, care să bucure nu doar micii vizitatori, dar și pe maturi. Va fi prezentată tehnica din dotare (ATV-uri, autoturisme speciale, binocluri, cătușe etc.); chinologii şi patrupezi vor executa demonstrații de dresaj şi intervenție (o revedere memorabilă cu vestitul câine de serviciu Lachi); fiecare oaspete va avea ocazia să își verifice actele de călătorie și să-și analizeze amprentele, dar și să concureze ca cel mai bun țintaș la tirul electronic. Vom avea și un recital de poezie cu talentata polițistă de frontieră Ceban Veronica și multe alte surprize pentru copii.

Totodată, cei mai curioși vor avea posibilitatea să realizeze și un tur de prezentare prin sediul IGPF, având acces prin multe birouri de lucru, inclusiv a șefului Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi", se arată în comunicat.

De menționat că activitatea dată se încadrează în șirul acțiunilor dedicate Zilelor Diasporei 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării