main logo
752

Poliția a sesizat Primăria Chișinău despre încălcările protestatarilor

Poliția a sesizat în repetate rânduri Primăria mun. Chișinău despre încălcările care le admit participanții la acțiunea de protest care se desfășoară în scuarul Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, oamenii legii recomandă organizatorilor modificarea condițiilor de desfășurare a întrunirii declarate privind locul, forma, ora de desfășurare a întrunirii.

Poliția a sesizat Primăria Chișinău despre încălcările protestatarilor

Potrivit poliției, participanții la protest admit în continuare nereguli, comportament antisocial, blochează trecerea pentru pietoni pe trotuar, admit fumatul în locuri nepermise, aruncă deșeuri în locuri publice, acțiuni care contravin prevederilor Legii, transmite Știri.md.

„În acest context, îndemnăm organizatorii acțiunii de protest să fie responsabili de acțiunile participanților, iar Primăria să țină cont de recomandările noastre și să asigure buna desfășurare a acțiunilor”, se arată în comunicatul Poliției.

„Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la exprimare, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane”, au precizat oamenii legii.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării