main logo
1812

Poliția a găsit capul cadavrului dezmembrat de pe malul iazului Grătiești

Capul fetei de 20 ani, găsită dezmembrată într-o pungă pe malul iazului din Grătiești a fost găsit.

A fost găsit capul cadavrului dezmembrat de pe malul iazului Grătiești

Surse Deschide.md din poliție spun că acest lucru a fost posibil după ce suspectul reținut și audiat de Poliție și-a recunoscut vina. Organul a fost găsit la o distanță de circa 100 de metri de locul unde se afla punga cu corpul ei.

Ştiri.md aminteşte că potrivit unui comunicat de presă în dimineața zilei de 19 mai curent, Poliţia Capitalei a fost alertată despre faptul depistării unui cadavru într-o pe malul iazului de la  Grătieşti. Imediat la fața locului s-au depasat echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Râșcani, procurorul și medicul legist. La fața locului forțele de ordine au constatat că în geantă se afla cadavrul unei tinere, de 20 de ani, locuitoare a oraşului Cricova. La examinarea de către mеdicul legist cadavrul tinerei  avea urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului. Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală, pentru a stabili când a survenit decesul.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componenţa procurorilor, ofiţerilor de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi IP Râşcani pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperire a crimei. Datorită volumului de lucru efectuat forţele de ordine au identificat un individ în vârstă de 32 ani, locuitor a orașului Cricova, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Astfel ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului sectorului Râșcani și cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, individul a fost reținut.

Respectiv, sub conducerea procurorilor a Procuraturii mun. Chișinău, au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el a comis omorul tinerei în vârstă de 20 ani.

Actualmente individul este reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislţaiei în vigoare individul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani sau cu detenție pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării