main logo
784

Polei în Chișinău: 268 tone de antiderapant, presărat pe străzi

În urma condițiilor meteorologice din aceste zile, responsabilii de la Exdrupo dau asigurări că toate străzile din oraș sunt practicabile. Excepție fac străzile Ganea și Timiș, pe care drumarii recomandă să fie colite.

Polei în Chișinău: 268 tone de antiderapant, presărat pe străzi268 tone de antiderapant, presurat în urma gheșului format în Capitală

Totodată, în dimineaţa zilei, la linie au fost emise 307 troleibuze şi 85 de autobuze, iar la această oră transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, transmite Știri.md

Pe tot parcursul nopţii, lucrătorii au intervenit la curăţarea străzilor din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 38 de autospeciale, fiind împrăștiate 268 tone de antiderapant.

În acelaşi timp, dimineța, Regia locativ-comunală a intervenit pe trotuare și căile de acces din intercartiere, cu 11 unități HACO cu sărărițe și 4 tractoare cu sărărițe, fiind împrăștiate 23 tone de sare. 

De asemenea, 100 de muncitori sunt antrenați la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe şi a staţiilor de aşteptare a transportului public.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării