main logo
1223

Plus373: Au fost depuse 400 de CV-uri. Mesajul Ministrului Finanțelor

Ministrul Finanțelor Natalia Gavriliță susține profesioniștii din diaporă să se întoarcă acasă și să lucreze în echipa Guvernului.

Plus373: Au fost depuse 400 de CV-uri. Mesajul Ministrului FinanțelorFoto: Știri.md

Ministrul sfătuie oamenii care doresc să munească în noul Guvern să se întregistreze pe platforma plus373.com, transmite Știri.md.

„Mai bine ca acasă, lucrând pentru guvern, nu mă simt nicăieri. Am zis asta de nenumărate ori, cu toată sinceritatea. Ca ministră din diasporă, alături de colegii mei Nicu Popescu și Vadim Brinzan, încurajez și alți cetățeni profesioniști și onești din diasporă să revină acasă și să își pună cunoștințele, abilitățile și experiența acumulată peste hotare în folosul patriei, alăturându-se echipei guvernului. Acum Moldova are o șansă enormă de dezvoltare”, scrie Natalia Gavriliță.

Până la momentul de față, pe portalul plus373.com au fost depuse 400 de CV-uri.

Platforma plus373.com își propune să centralizeze „o bază de date de talente manageriale, care ar putea fi folosită de membrii noii administrații pentru a suplini pozițiile cheie din stat, de la șefi de direcții si agenții, până la, de ce nu, miniștri și secretari de stat”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării