main logo
546

Ploile de ieri au făcut ravagii în mai multe localități din țară

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în urma precipitațiilor abundente înregistrate pe teritoriul țării pe data de 24 mai 2019 au fost afectate mai multe localități.

Ploile de ieri au făcut ravagii în mai multe localități din țară

Din cauza ploii cu intensificări de vânt în localitatea Unțești din raionul Ungheni au fost smulse circa 100 foi de ardezii de pe acoperișul a trei case de locuit, iar în satul Rădenii Vechi precipitațiile au distrus circa 0,3 km de drum local, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

La Cahul ploaia a compromis suprafețe de culturi agricole în localitățile Giurgiulești și Câșlița Prut, iar în Slobozia Mare au fost inundate porțiuni de drum local. Precipitații abundente au fost înregistrate și în localități din raioanele Leova, Rezina, Orhei, Strășeni și UTA Găgăuzia.

În localitățile Cotovscoe, Etulia și Cișmichioi din Găgăuzia precipitațiile au deteriorat porțiuni de drum local și au afectate culturi agricole. 

În satul Cișmichioi, conform informației parvenite au fost afectate circa 24 ha vii și 23 ha livezi de cireș și prun. Comisiile pentru situații excepționale teritoriale lucrează pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării