main logo
6738

Ploi în fiecare zi: Prognoza meteo pentru ultima săptămână de mai

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru ultima săptămână din luna mai maxime de până la +24 de grade și minime de până la +5 grade, noaptea.

Ploi în fiecare zi: Prognoza meteo pentru ultima săptămână de maiFoto: portugalnews.eu

De asemenea, pe parcursul săptămânii, meteorologii promit ploi în fiecare zi, îndeosebi în partea centrală a țării, transmite Știri.md.

Unele ploi vor fi de scurtă durată, iar altele cu descărcări electrice preponderent în zonele din centrul şi sudul ţării.

Luni, 25 mai și Marți, 26 mai temperaturile practic nu se vor deosebi, valorile termice vor arăta +5...+10 grade, la noapte, și +17...+22 de grade Celsius, ziua. Precipitațiile vor avea loc pe întreg teritoriul țării.

Miercuri, 27 mai și Joi, 28 mai temperaturile vor fi mai ridicate. Valorile termice vor oscila de la +6... +12 grade, la noapte, până la +18... +23 de grade, ziua. Precipitațiile vor lipsi în nordul țării.

Vineri, 29 mai, Sâmbătă, 30 mai și Duminică, 31 mai pe întreg teritoriul ţării, valorile termice vor arăta +6...+13 grade, la noapte, și +18...+24 de grade, ziua, izolat cu precipitații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării