main logo
709

Ploi cu descărcări electrice. Temperaturile din următoarele zile

Mâine în toată ţara cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Ploi cu descărcări electrice. Temperaturile din următoarele zile

La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 grade Celsius, iar la Leova se vor înregistra 24 de grade. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 25 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica nouă grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi maxime de 23 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil cu maxime de până la 25 de grade. Pentru marţi sunt prognozate ploi cu descărcări electrice, scrie publika.md.

Mâine în cea mai mare parte a Europei vremea va fi frumoasă. La Madrid sunt prognozate 25 de grade Celsius. La Paris vor fi 21 de grade. Aceeaşi temperatură se aşteaptă şi în capitala Germaniei, dar însoţită de ploi. La Londra va fi ceva mai răcoare, cu maxime ce vor urca până la 16 grade. La Roma sunt prognozate 26 de grade celsius. La Viena şi la Belgrad va fi cald până la 28 de grade.

La Budapesta se aşteaptă cu un grad mai puţin. La Praga şi la Varşovia vremea va fi mohorâtă, vor cădea precipitaţii însoţite de vânt puternic, iar mercurul din termometre va indica 22 de grade. La Atena vor fi 25 de grade, iar în capitala Turciei soarele va străluci din plin şi se vor înregistra 24 de grade. La Bucureşti vor fi 26 de grade Celsius, iar la Kiev şi Moscova va fi mai răcoare cu 16 şi, respectiv, opt grade în termometre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării