main logo
20123

Platon a publicat o poză cu Rem la băiță: Cine o supără pe mămica?

Controversatul Veaceslav Platon, care s-a adeverit a fi tatăl lui Rem, fiul jurnalistei Natalia Morari, a publicat o fotografie.

Platon a publicat o poză cu Rem la băiță: Cine o supără pe mămica?Foto: știri.md

În fotografie apare micuțul Rem, așezat într-un lighean. Platon a scris în descriere, trad. din rusă - „Cine o supără pe mămica?”, transmite Știri.md.

Un internaut s-a dat cu părerea, scriind că Rem nu se va bucura de această postare la vârsta de 18 ani, la care Platon a răspuns: „El va fi un băiețel deștept”.

„Ca și tăticul”, a răspuns alt internaut.

Amintim că Natalia Morari a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de fiul său și a postat un mesaj.

Știri.md amintește că Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

Natalia a mai venit cu încă două postări pe pagina sa de Facebook.

Într-una ea și-a cerut scuze de la telespectatori, iar în alta ea a declarat că se simte foarte vinovată față de procurorul general Alexandr Stoianoglo și îndeamnă la respectarea prezumției de nevinovăție față de tatăl copilului său, Veaceslav Platon.

Câteva ONG-uri de media şi-au declarat îngrijorarea și regretul cu privire la anunțul jurnalistei, în condițiile în care acesta poate prejudicia grav imaginea postului de televiziune la care a activat, dar și a breslei jurnalistice în general.

Platon a declarat canalului de Telegram Mamaliga și Tokana: „E treaba a doi oameni maturi și liberi. Nu considerăm copilul o parte a unui plan. Îi doresc multă fericire lui Rem”. Tot pe acest subiect, Platon a venit cu prima reacție pe pagina sa de Facebook.

Platon a publicat pe 27 iulie pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș ce seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Ulterior, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării