main logo
691

Platforma informațională Alo Capitala, lansată

Platforma informațională care va mediatiza activitatea administrației publice locale a fost lansată astăzi la Chișinău.

Platforma informațională Alo Capitala, lansată

Portalul „Alo Capitala”, are ca scop facilitarea comunicării dintre autoritățile municipale și cetățeni, prin plasarea zilnică a informațiilor de interes public, dar, în premieră, și pe câteva panouri LED din oraș, transmite Știri.md.

Prezent la eveniment, Ruslan Codreanu a salutat ideea lansării unei platforme informaționale dedicată urbei, care va reprezenta o opțiune de informare în plus, creând punți de legătură între administrație și cetățeni, mediul de afaceri, sectorul asociativ cât și oaspeții capitalei. 

„Vreau ca Primăria să fie văzută ca o echipă integră, iar oamenii trebuie să știe asta. Și prin acest proiect să dăm o nouă culoare, un nou suflu Chișinăului.”, a declarat edilul capitalei.

Platforma www.alocapitala.md conține mai multe meniuri structurate: Din prima sursă; interviuri; precum și module: Primăria, Consiliului municipal Chișinău, Preturi de sector și Întreprinderi municipale. 

Un alt format de reflectare a activităților municipalității și soluționarea problemelor chișinăuienilor va fi difuzarea transmisiunilor live și a podcast - urilor pe diverse tematici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării