main logo
1114

Planurile tânărului care a fost lovit de o locomotivă la Ocnița

Tragedia s-a întâmplat pe data de 9 mai, ora 10:30, pe segmentul feroviar Naslavcea-Vălcineț. Tânărul a fost lovit de o locomotivă (de scara locomotivei), în timp ce-l ajuta pe tatăl său, angajat al CFM, să cosească iarba din preajma liniei de cale ferată.

Planurile tânărului care a fost lovit de o locomotivă la Ocnița

Potrivit informației oferite de responsabilii ai CFM, Ocnița, tânărul în vârsta de 30 de ani nu este angajat al CMF. Dânsul îl ajuta pe tatăl său care activează la CFM, transmite Știri.md cu referire la ocn.md.

Accidentul s-ar fi întâmplat din motivul că tânărul nu ar fi auzit semnalul sonor al locomotivei de manevră, din cauza zgomotului produs de cositoarea pentru gazon.

La fața locului au venit angajații SP-2 Otaci și grupa operativă din cadrul IP Ocnița.

Băiatul a fost transportat imediat la Spitalul raional Ocnița, unde i-a fost acordat primul ajutor, după care, urgent, a fost transportat la spitalul din Bălți. A suportat câteva intervenții chirurgicale.

Din spusele rudelor, să nu fi avut loc tragedia, la câteva zile, băiatul ar fi plecat la muncă peste hotare. Avea biletul procurat.

În urma accidentului produs, tânărul lovit de locomotivă a suferit fractură închisă a genunchiului drept cu luxație, traumatism cranio-cerebral închis, comoție cerebrală și o plagă scalpantă a pielii capului.

Pentru moment, tânărul se afla la spitalul din Bălți. Starea lui este gravă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării