main logo
493

PL cere coborârea în bernă a drapelelor de pe clădirea Primăriei

„Ziua de 23 august, când se împlinesc 80 de ani de la Pactul Stalin-Hitler, pact care ne-a rupt de la Țara-Mamă, România, trebuie să fie declarată zi de doliu, cu coborârea drapelelor în bernă”, se arată pe pagina de Facebook a Partidului Liberal.

PL cere coborârea în bernă a drapelelor de pe clădirea Primăriei

În acest sens, liberalul Ion Cebanu a solicitat să fie coborâte în bernă drapelele amplasate pe clădirea Primăriei Chișinău, transmite Știri.md.

„Am cerut printr-o interpelare, să fie coborâte în bernă drapelele RM de pe clădirea Primăriei mun. Chișinău pentru data de 23 august când se împlinesc 80 de ani de la semnarea tratatului de neagresiune dintre URSS și Germania nazistă. Acest document cunoscut în istorie drept pactul Ribbentrop-Molotov a avut consecințe directe asupra noastră. În urma lui noi am fost rupți de România, sovietizați, instaurată teroarea bolșevică. 

Consider, că ar fi o mare rușine și lipsă de caracter, ca această dată neagră să treacă pe neobservate sau în concerte așa cum propun unii politicieni.

Sper, să fi rămas o doză de luciditate la funcționarii Primăriei pentru a face un gest minim drept respect pentru toată suferința noastră de după 23 august 1939”, a declarat Cebanu pe o rețea de socializare.

No photo description available.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării